Πασχαλινές προσφορέ Go For More!
Πασχαλινές προσφορέ Go For More!
26|04|2024 10:14
SHARE
Πάσχα με Go For More προσφορές

Πάσχα με Go For More προσφορές - Λάμψη, χαρά και ξεγνοιασιά για ανεπανάληπτες στιγμές!


Αυτό το Πάσχα, με το Go For More κερδίζετε περισσότερα!

Και φέτος το Πάσχα, το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More από την Εθνική Τράπεζα είναι εδώ και σας προσφέρει χαμόγελα και προσφορές!

Φέτος το Πάσχα, ως και 4 Μαΐου, σε επιλεγμένες επιχειρήσεις, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε, για να γεμίσετε το πασχαλινό τραπέζι και να προσφέρετε χαρά και χαμόγελα στους αγαπημένους σας.

Είστε νονός και αναζητάτε το υπέρτατο δώρο για το βαφτιστήρι σας; Στα παιχνιδάδικα Μουστάκας, θα βρείτε αμέτρητες επιλογές σε λαμπάδες, παιχνίδια και πολλά ακόμα! Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Μουστάκας ή το moustakastoys.gr και κερδίστε με κάθε σας αγορά με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας 10% της αξίας της, σε Go For More πόντους.

Αναζητάτε τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης για εσάς και τους αγαπημένους σας; Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Hondos Center ή το hondoscenter.com, κάντε τις αγορές σας, χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και κερδίστε 10% της αξίας των συναλλαγών σας σε Go For More πόντους.

Τα πιο hot και μοδάτα αθλητικά είδη σας περιμένουν στα Intersport! Πραγματοποιώντας τις αγορές σας στα καταστήματα Intersportή το www.intersport.gr, σε αθλητικά είδη και αξεσουάρ, επωφελείστε με κέρδος 10% της αξίας της συναλλαγής σας, σε Go For More πόντους,με χρήση πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας.

Ιδέα τρίτη:Βγείτε στην εξοχή και... «χτίστε» κορμί! Η άνοιξη ενδείκνυται για άσκηση και δραστηριότητες και στα Intersport θα βρείτε τα πιο hot και μοδάτα αθλητικά είδη. Πραγματοποιώντας τις αγορές σας στα καταστήματα της αλυσίδας ή το www.intersport.gr, σε αθλητικά είδη και αξεσουάρ, επωφελείστε με κέρδος 10% της αξίας της συναλλαγής σας με χρήση πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας.

Για εσάς που σχεδιάζετε τις πασχαλινές σας αποδράσεις, προμηθευτείτε καύσιμα κίνησης σε επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων ΕΛΙΝ χρησιμοποιώνταςτιςπιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και κερδίστε 5% της αξίας των συναλλαγών σας σε Go For More πόντους.

Και για εσάς που θέλετε να ταξιδέψετε ακόμα πιο μακριά ή και κοντά, χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας στην αγορά εισιτηρίου AEGEAN και Olympic Air, αλλά και πρόσθετων υπηρεσιών, όπως επιλογή θέσης, fast track και αποσκευές, επωφελείστε με 5% της αξίας της συναλλαγής σας σε Go For More πόντους.

Φυσικά, το Go For More έχει προβλέψει και για το παραδοσιακό, οικογενειακό Πασχαλινό τραπέζι, το οποίο γίνεται ακόμα πιο λαχταριστό με προϊόντα από τα σούπερ μάρκετ Μασούτης! Με κάθε σας αγορά έως τις 4 Μαΐου στα σούπερ μάρκετ Μασούτης ή το masoutis.gr επωφελείστε με κέρδος 5% της αξίας των αγορών σας σε Go For More πόντους, με χρήση πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας.

Απολαύστε εκπληκτικές πασχαλινές στιγμές, με το Go For More!

Οι προσφορές ισχύουν έως και 4/5, για συναλλαγές άνω των 30 ευρώ, με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας στα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα των συνεργατών.
Μάθε περισσότερα στο nbg.gr





SHARE